Zoeken
  • acvader

Je belofte en campagne

Elk bedrijf en elke club heeft een belofte. Wat beloof je aan je klanten en je deelnemers. Wat krijgen ze als je jou product of dienst gebruiken. Een heerlijk gevoel (i'm loving it), blijdschap (alles voor een glimlach), iets moois voor elke dag (the wonderful everyday).


Zoiets noemen ze ookwel een slogan. Een catch-phrase waarmee je een belofte uitspreekt. Sommige zijn steengoed, en anderen blijven niet hangen. Het gaat om de belofte, de woorden die je daarvoor gebruikt komen daarna.


Voor jou Avonturen Club ben je opzoek naar een campagne-slogan. Het gaat niet om de slogan maar om de belofte die je doet. Die belofte ga je waarmaken met jou club, en je kan het gebruiken om uit te leggen wat je gaat doen.


Je hebt in de afgelopen dagen allemaal ingredienten verzameld voor je programma. In brainstorms zijn er verschillende dingen naar voren gekomen. We gaan proberen die samen te vatten in één zin; in één belofte.


Bekijk je brainstorm nog eens, wat springt eruit? Je hoofdthema is natuurlijk avontuur, maar valt je nog meer op?


Bijvoorbeeld: gaat het om de groep/het team, gaat het over de wijk, over natuur, over uithoudingsvermogen, nieuwe dingen ontdekken, of juist iets leren. Gaat het om spelen en vies worden, of juist over er op uit gaan en survivallen. Zijn er woorden die opvallen, bijvoorbeeld, samen, urban, natuur, spelen, ontdekken, spanning.


Probeer een paar steekwoorden op te schrijven en ga daarmee aan de slag om een zin te maken. Het kan zoiets worden:


- Elke week een spannend outdoor avontuur met vrienden

- Doe mee en ontdek nieuwe werelden

- Survival in stad voor stoere jongens en meiden

- Ontdek jou skills en ga mee op avontuur

- Dé outdoor-club van jou wijk

- Leer overleven in het wild

- Natuur vind je dichtbij, ga je mee op onderzoek?

- De leukste groep kids om mee op avontuur te gaan

- Ben jij de nieuwe Freek Vonk?


En? Heb je een zin te pakken? Top! Gebruik deze voor je campagne! Zet het op je poster, flyer, of website. Je belofte is niet alleen je slogan, maar ook echt je belofte. Dit is wat je gaat doen met jou club. De leukste/stoerste outdoor club voor kids? Dan kan je natuurlijk geen knutsels binnen gaan maken, maar ga je erop uit om een maaltijd op vuur te koken met producten die je in de 'natuur' kan vinden!


Heb jij een leuke slogan / belofte van jou club? Post het hieronder. Of heb je een idee en wil je het voorleggen voor feedback? Dat kan natuurlijk, post je comment hieronder. Succes!

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het antwoord is ja en nee. Tijdens de workshop op de ‘Geloven in de buurt’-dag hebben we hierbij stilgestaan en proberen uit te leggen. Het meest eenvoudige antwoord is ‘ja’. De Avonturen Club is Scou

Alle (groeps)leiding van een Avonturen Club (of Scouting groep) moet in het bezit zijn van een VOG. Dat is overigens zo voor al het jeugdwerk binnen het Leger des Heils. We vinden het ontzettend belan

Avonturen Club

De Avonturen Club is een onderdeel van het Leger des Heils en de Scouting Vereniging Leger des Heils. Het bestaat uit Avonturen Clubs door het hele land en een online community.

Email

Telefoon

Leger des Heils: legerdesheils.nl 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dank je wel!

Links