Zoeken
  • acvader

Hoe zit het met een VOG?

Alle (groeps)leiding van een Avonturen Club (of Scouting groep) moet in het bezit zijn van een VOG. Dat is overigens zo voor al het jeugdwerk binnen het Leger des Heils. We vinden het ontzettend belangrijk dat deze (wettelijke) toets word gedaan voordat de vrijwilliger aan de slag gaat bij één van onze groepen.


Heb je een nieuwe vrijwilliger die zich graag wil inzetten, mail dan naar scouting@legerdesheils.nl. Voor het aanvragen van de VOG (link). Alle vrijwilligers worden ook lid van Scouting Nederland en gegevens worden ook daarin verwerkt. Succes!Deze korte blog-post is nav een vraag tijdens de ‘Geloven in de buurt’-dag van het Leger des Heils (September 2019).

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het antwoord is ja en nee. Tijdens de workshop op de ‘Geloven in de buurt’-dag hebben we hierbij stilgestaan en proberen uit te leggen. Het meest eenvoudige antwoord is ‘ja’. De Avonturen Club is Scou

Tijd om er op uit te gaan. Dit zijn onze 5 tips voor een avontuurlijke middag ter promotie van je club: 1. Paracord knopen Uurtje thuis oefenen. Touwtjes mee naar de speeltuin. En knopen maar. De kids

Avonturen Club

De Avonturen Club is een onderdeel van het Leger des Heils en de Scouting Vereniging Leger des Heils. Het bestaat uit Avonturen Clubs door het hele land en een online community.

Email

Telefoon

Leger des Heils: legerdesheils.nl 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dank je wel!

Links