Zoeken
  • acvader

Avonturen Club website in de lucht

Bijgewerkt op: 24 jul. 2019

In Juli 2019 is het online platform van de Avonturen Clubs gelanceerd. De website is toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij de Avonturen Clubs. Je vindt er blogs, achtergrond informatie en tips&tricks voor clubs.

Al langer bestond de wens voor een digitaal platform om materiaal te downloaden, inspiratie op te doen, en avonturiers te informeren over de ontwikkelingen van de Avonturen Clubs. De site is voor iedereen toegankelijk, jong en oud, en richt zich vooralsnog vooral op de leiding en groepen of volwassenen die betrokken zijn bij de Avonturen Clubs.


Do you have a design in mind for your blog? Whether you prefer a trendy postcard look or you’re going for a more editorial style blog - there’s a stunning layout for everyone.

De site is nog beperkt ingericht en in de komende weken en maanden zal de content groeien en de mogelijkheden van de site toenemen. Nu kun je er terecht voor achtergrond informatie over de Avonturen Clubs en kun je lid worden van de online community van Avonturiers.


Community van Avonturiers

De community is de groep mensen die betrokken is bij de (ontwikkeling van) Avonturen Clubs. Inschrijving is helemaal gratis en iedereen kan zich inschrijven. Ook als je niet direct betrokken bent bij een club, maar wel graag support of op de hoogte wil blijven kun je je inschrijven. Je krijgt de maandelijke nieuwsbrief met updates over de Avonturen Clubs. Ook ontvang je als eerste het laatste nieuws. Exclusief voor leden is de pre-order mogelijkheid van de "Handleiding voor Avonturiers. Start een Avonturen Club in 32 Dagen". Ook deze is gratis voor leden van de Avonturen Club Community.


Juli 2019

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het antwoord is ja en nee. Tijdens de workshop op de ‘Geloven in de buurt’-dag hebben we hierbij stilgestaan en proberen uit te leggen. Het meest eenvoudige antwoord is ‘ja’. De Avonturen Club is Scou

Alle (groeps)leiding van een Avonturen Club (of Scouting groep) moet in het bezit zijn van een VOG. Dat is overigens zo voor al het jeugdwerk binnen het Leger des Heils. We vinden het ontzettend belan

Avonturen Club

De Avonturen Club is een onderdeel van het Leger des Heils en de Scouting Vereniging Leger des Heils. Het bestaat uit Avonturen Clubs door het hele land en een online community.

Email

Telefoon

Leger des Heils: legerdesheils.nl 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dank je wel!

Links