Zoeken
  • acvader

Pre-Order nu de Handleiding voor Avonturiers

Bijgewerkt op: 24 jul. 2019

Al een aantal maanden zijn we bezig met het creeeren van een handleiding voor startende Avonturiers. Als het je wens en droom is om een Avonturen Club te starten is deze handleiding echt voor jou! De handleiding is gratis, en pre-order is nu open.

Samen met anderen startte Adiel in 2015 de Scoutinggroep Majoor Bosshardt in Amsterdam-Zuidoost. Deze echte urban-scouts groep was de eerste nieuwe groeps sinds de hernieuwde aandacht voor Scouting binnen het Leger des Heils. In 2017 startte Adiel ook de Avonturen Club Noordkaap in Amsterdam-Noord. Deze allereerste Avonturen Club werkt met de Scouting methode en sluit aan bij de buurt. De ervaringen die Adiel opdeed tijdens het starten van deze twee groepen is verwerkt in de handleiding tot een stappenplan.


Do you have a design in mind for your blog? Whether you prefer a trendy postcard look or you’re going for a more editorial style blog - there’s a stunning layout for everyone.

Het stappenplan stelt de lezer in staat om elke dag iets te doen. Een kleine stap, en soms een iets grotere. Na 32 stappen, of dagen, is de reis voltooid en heb je een eigen buurtgerichte Avonturen Club.

Pre-Order

Op dit moment leggen we de laatste hand aan de handleiding. Maar je kan het nu al bestellen. De handleiding is gratis, en zodra het beschikbaar komt krijg je een melding in je mail! Pre-order nu! En veel plezier en succes met jou Avonturen Club.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het antwoord is ja en nee. Tijdens de workshop op de ‘Geloven in de buurt’-dag hebben we hierbij stilgestaan en proberen uit te leggen. Het meest eenvoudige antwoord is ‘ja’. De Avonturen Club is Scou

Alle (groeps)leiding van een Avonturen Club (of Scouting groep) moet in het bezit zijn van een VOG. Dat is overigens zo voor al het jeugdwerk binnen het Leger des Heils. We vinden het ontzettend belan

Avonturen Club

De Avonturen Club is een onderdeel van het Leger des Heils en de Scouting Vereniging Leger des Heils. Het bestaat uit Avonturen Clubs door het hele land en een online community.

Email

Telefoon

Leger des Heils: legerdesheils.nl 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dank je wel!

Links